Trade Fair Naaldwijk | Zet je noviteit centraal in onze Noviteitenkas…
Foto kas

Zet je noviteit centraal in onze Noviteitenkas tijdens Trade Fair Rijswijk

Gepubliceerd: 13 februari 2024

Tijdens de Trade Fair Rijswijk op 13 en 14 maart gonst het in De Broodfabriek in Rijswijk van de inspiratie voor komend voorjaarsseizoen. Meer dan 200 exposanten presenteren hier een grote variëteit aan planten en toegevoegde waarde-producten aan ruim 2500 bezoekers. Met een vernieuwde noviteitenpresentatie, zetten we noviteiten en @inthepicture-producten op een nog aantrekkelijkere manier in de spotlights.

Noviteitenkas

Noviteiten en opvallende (@inthepicture) producten tonen we tijdens de beursdagen in een speciale Noviteitenkas. Bezoekers kunnen de producten in de Noviteitenkas bekijken en ter plekke meer informatie krijgen over de gepresenteerde producten én over de kwekerijen waar de producten van afkomstig zijn.

Over de presentatie in de Noviteitenkas

Producten in de Noviteitenkas krijgen een steekkaart met daarop product-, bedrijfsinformatie. Op de steekkaart staat ook hoe je het product inkoopt via de kwekerij en via Floriday.

Royal FloraHolland richt de Noviteitenkas zelf in en zorgt tijdens de beursdagen ook voor een aanspreekpunt in de Noviteitenkas. Na afloop van de beurs ontvangt iedere kweker die zijn product toont in de Noviteitenkas een beknopte evaluatie.

Ook een plekje voor jouw noviteit in de Noviteitenkas?

Wil je ook een plekje voor jouw product in onze Noviteitenkas? Dat kan! Zorg dan wel dat je dit formulier vóór 27 februari invult!

Meer weten over het presenteren van noviteiten of @inthepicture-producten tijdens de Trade Fair Rijswijk? Neem dan via noviteiten@royalfloraholland.com contact op met Anne-Marie Looije, team beurzen & evenementen.