Trade Fair Naaldwijk | Scherpe beursaanbiedingen op het actieplein
NH20230315 Trade Fair Rijswijk 080 LR

Scherpe beursaanbiedingen op het actieplein

Gepubliceerd: 6 maart 2024
Trade Fair Rijswijk is dé voorjaarsbeurs voor alles wat met planten te maken heeft. Het evenement biedt uitstekende mogelijkheden om te netwerken, relaties te onderhouden en bij te praten. Maar bij een beurs horen natuurlijk ook scherpe aanbiedingen!

Daarom kun je dit jaar voor het eerst in lange tijd weer aantrekkelijke beursacties verwachten op het speciale actieplein. Hier vind je scherpe aanbiedingen van exposanten, die gelden tijdens de beursweek én de week erna. Zo wordt een bezoek aan Trade Fair Rijswijk nog interessanter!

Je vindt het actieplein direct naast het grote cateringplein (zie ook de plattegrond van de beurs). De beursacties worden aangeboden door diverse exposanten. Via de contactgegevens die vermeld staan bij de kar kun je contact opnemen met de kweker, of natuurlijk zijn of haar stand bezoeken op de beurs.

Kom dus langs en profiteer van de scherpste prijzen en de beste beursaanbiedingen op Trade Fair Rijswijk. De beurs is gratis toegankelijk, registreer je wel even als bezoeker met de knop hieronder.