Sneak Peek

Op Trade Fair in Rijswijk zal Amigo Plant (stand 7.1) haar nieuwe Brands laten zien.

Gepubliceerd: 9 februari 2023

Piccomini®

Planten in huis en op het kantoor geven een “better feeling” gevoel. De groene aanwezigheid geeft sfeer en rust. Helaas is er vaak in huis en op kantoor onvoldoende ruimte om een grote plant te plaatsen. Wel zijn er altijd “Mini” plekjes zoals op de hoek van je bureau of op een richel in de keuken waar een plantje goed of te wel “Picco” tot zijn recht komt. Voor deze kleine plekjes is er de “ PiccoMini®” plant collection. PiccoMini®’s zijn stoere trendy vetplantjes in een 6 cm potje. Door de vetplanten eigenschappen zijn ze gemakkelijk in de verzorging. Een aantal weken zonder water is geen probleem. Een PiccoMini® is dus een gemakkelijke vriend in de omgang en erg leuk om te geven en te krijgen, en staat zo garant voor het ” better feeling” gevoel.

Rosetta®

De naam Rosetta® staat voor onze premium Echeveria lijn. In de natuur groeien Echeveria’s in de droge gebieden van Mexico en Zuid Amerika. Echeveria’s zijn vetplanten die zich heel goed in deze woestijnachtige gebieden weten te overleven. De dikke vlezige bladeren, waarin ze vocht opslaan, zitten in rozetten om de stam zodat ze elkaar schaduw geven. Deze rozetten geven de planten hun elegante vorm zodat ze de naam ‘Rosetta®’s’ eer aan doen. De uitstraling wordt versterkt door de vele kleurentinten en aanwezigheid van een beschermende laag op het blad in de vorm van haartjes, poeder of een waslaag.

Dit alles maakt de Rosetta®’s tot een zeer veelzijdige plantenlijn die een passende kleur geeft in vrijwel elk interieur. Rosetta®’s zijn gemakkelijk in de verzorging; door de vetplanteigenschappen overleeft hij elke zomervakantie omdat hij zonder probleem 2 tot 3 weken zonder water kan.

Safari®

Het natuurlijke verspreidingsgebied van Aloë’s en Haworthia’s is Afrika. Net als de wilde dieren in Afrika zijn de planten aangepast om de Afrikaanse omstandigheden in de savannes te overleven. Door hun compacte bouw met dikke bladeren in vele kleuren kunnen ze vocht kunnen opslaan en gaan ze op in de prachtige natuur. Op ‘Safari®’ geniet iedereen van deze wilde dieren en planten. Het woord ‘Safari®’ komt uit het Swahili en betekend op reis gaan.

U hoeft niet op reis naar Afrika te gaan om deze planten te ontdekken. In de ‘Safari® Plant’ collectie zijn de mooiste soorten voor u verzameld. Zo krijgt u het Afrika gevoel van deze sterke trendy planten bij u in huis.

Tarantula®

De Tarantula® valt op door haar mooie zilvergrijze kleur. De langwerpige, spitse bladeren zijn bedekt met kleine haartjes. De Tarantula® heeft van zichzelf een mooie compacte en vertakkende groei. Tarantula® staat voor kwaliteit. Deze plant is nog beter en nog duurzamer. Zo vertakt hij eerder en beter zodat er een mooie volle plant ontstaat. Op deze manier is er minder uitgangsmateriaal en remmers nodig, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Sneak Peek

Amigo Plant zal op deze beurs een “Sneak Peek” geven met wat er de komende tijd nog op de markt gaat komen. De Crassula Boomerang, Aloe Mamba een nieuwe rode Echeveria en nog veel meer.

Duurzaamheid en Digitalisering

Verder is er veel aandacht voor Floriday, duurzaamheid, peatfree en samenwerking. Het verkoopteam staat klaar om u te ontvangen!