Trade Fair Naaldwijk | Neem een kijkje in onze speciale Noviteitenkas…
Foto kas

Neem een kijkje in onze speciale Noviteitenkas op Trade Fair Rijswijk

Gepubliceerd: 8 maart 2024

Kom inspiratie opdoen voor komend voorjaarsseizoen in onze speciale Noviteitenkas! Je vindt er een grote variëteit aan vernieuwende producten op het gebied van tuinplanten, bloeiende én groene kamerplanten. Ook zijn er enkele innovaties op snijbloemengebied te bekijken.

We geven alvast een paar tipjes van de sluier: onder andere een nieuwe Dianthus in pot en de winnaar van de IPM Noviteitenprijs zijn in de Noviteitenkas te vinden. Ook presenteert kweker FlorAmor een verrassend product, de Ugni Molinae ‘Pretty Berry’. En wat dacht je van 15 nieuwe Sansevieria’s van kwekerij Duijn-Hove? Er is dus genoeg moois te vinden!

Nieuwsgierig geworden? Kom langs in de Noviteitenkas op Trade Fair Rijswijk. Koffie met wat lekkers staat voor je klaar, net als een digitaal leaflet waarin alle noviteiten nog eens overzichtelijk op een rijtje staan, onderverdeeld in categorieën. Een bezoek aan de beurs is gratis, via onderstaande button kun je je aanmelden.

De noviteiten op Trade Fair Rijswijk dingen automatisch mee naar de Glazen Tulp Award 2024-2025. Heb je als kweker ook een vernieuwend product of innovatie en wil je ook meedingen naar een Glazen Tulp Award? Meld je product dan aan via onderstaande via deze link.