Afbeelding2

Magical Hydrangea bestaat tien jaar en trakteert

Gepubliceerd: 8 februari 2023

Voor Magical Hydrangea is 2023 een bijzonder jaar. Het hortensiamerk bestaat namelijk tien jaar en dat wordt gevierd. Speciaal voor dit jubileumjaar creëerde Magicalkwekers een limited edition Magical Green Revolution hortensia. Met de aankoop van deze bijzondere plant maken consumenten kans op een hippe regenton van Capi Europe BV.


In 2013 begon het Magical Hydrangea-avontuur. De hortensia stond al snel bekend als sterke tuin-, balkon-, en kamerplant die wel 150 dagen bloeit en daarbij prachtig doorkleurt. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa kreeg de plant daardoor ieder jaar meer fans. Onder consumenten, maar ook onder kwekers.

Winactie Magical Green Revolution

Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan introduceert Magical Hydrangea de limited edition tuinhortensia Magical Green Revolution. Een variant op de bekende Revolution in een groen jasje. Consumenten in heel Europa maken vanaf mei ’23 bij de aankoop van de Green Revolutions kans op een modern vormgegeven Capi-waterton. Een toepasselijke prijs voor in ieders tuin, want Hydrangea’s zijn dorstige planten. Met deze prijs geeft Magical bovendien extra aandacht aan vergroening en waterverspilling. Bovendien bevat water uit de regenton minder kalk dan het water uit de kraan, en dat is beter voor planten.

Feest voor kwekers

Magical Hydrangea trapte in januari het nieuwe feestjaar af op de IPM-beurs in Essen, Duitsland. De Magical Hydrangea kwekers stonden met elkaar stil bij het jubileum en de gezamenlijke ambities voor de komende jaren. Tijdens dit feestelijke jaar wordt er tevens extra aandacht besteed aan klimaatadaptie en het vergroenen van ieders leefomgeving.