Trade Fair Rijswijk 2023

Deelnemers Trade Fair Rijswijk bekend

Gepubliceerd: 24 januari 2023
De voorbereidingen voor Trade Fair Rijswijk zijn in volle gang. Over anderhalve maand is het al zo ver: op 15 en 16 maart ben je weer welkom op een grote beurs. Deze keer niet in Naaldwijk, maar in de Broodfabriek in Rijswijk. De deelnemende bedrijven zijn bekend en inschrijven als bezoeker is al mogelijk.

Door aanpassingen in het logistieke proces is de ruimte die wij normaal voor de Trade Fair Naaldwijk inzetten, dit jaar niet beschikbaar. Daarom vindt de voorjaarseditie van de Trade Fair deze keer plaats in de Broodfabriek te Rijswijk. Dat is een uitstekende evenementenlocatie in de industrie- en kantorenwijk Plaspoelpolder in Rijswijk. De locatie heeft ruim 10.000 m2 beursvloer ruimte beschikbaar, een royaal restaurant en goede voorzieningen. De locatie ligt gunstig aan de A4 en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Broodfabriek ligt op 10 km van onze exportlocatie Naaldwijk.

Op de website vind je nu al de beursplattegrond en het overzicht met exposanten (meer dan 140!). Klik op een stand voor meer informatie over de exposant in kwestie. Natuurlijk ontbreekt het Royal FloraHolland House niet.