Trade Fair Naaldwijk | Bezoek Trade Fair Rijswijk, de one-stop-shop…
TFR A

Bezoek Trade Fair Rijswijk, de one-stop-shop voor planten

Gepubliceerd: 29 januari 2024
De lente staat alweer voor de deur! Dat betekent dat het tijd is voor Trade Fair Rijswijk, dé beurs voor alles op het gebied van kamer-, tuin- en terrasplanten. Het evenement vindt plaats op 13 en 14 maart 2024 en de locatie is – net als vorig jaar - De Broodfabriek in Rijswijk.

Met Trade Fair Rijswijk beginnen we aan een fris, nieuw plantenseizoen. Meer dan 200 exposanten, waaronder plantenaanvoerders en leveranciers, presenteren een grote variëteit aan planten en toegevoegde waarde-producten aan ruim 2500 bezoekers.

Je ontdekt de laatste ontwikkelingen op het gebied van kamerplanten, maar je vindt er ook alles voor in de tuin en op het terras. Denk aan productlanceringen, demo’s en duurzame innovaties, alles omringd door veel groen. Kortom: Trade Fair Rijswijk is dé one-stop-shop voor planten!

De beurs biedt daarnaast volop mogelijkheden om te netwerken: kwekers en handelaren kunnen elkaar op een ongedwongen manier weer eens uitgebreid spreken. Kom dus langs op 13 en 14 maart 2024, voor twee dagen vol kleurrijke noviteiten, enthousiaste kwekers en gedreven in- en verkopers.