Trade Fair Naaldwijk

In maart geen Trade Fair Naaldwijk

Publiziert: 19. Januar 2021
Trade Fair Naaldwijk, die gepland stond op 9 en 10 maart 2022, gaat niet door. Royal FloraHolland heeft dit besluit genomen na de persconferentie van afgelopen vrijdag en na het zorgvuldig afwegen van de risico’s.

Om de Trade Fair Naaldwijk goed te organiseren, zijn enige weken nodig ter voorbereiding. Op dit moment is onbekend wanneer live evenementen weer zijn toegestaan. We vinden dat geen basis voor een goede organisatie van zo’n mooie beurs. Daarom gaat de Trade Fair Naaldwijk helaas ook dit jaar niet door.

Alternatief

Trade Fair Naaldwijk is hét inspiratie- , relatie- en handelsevenement voor handelaren en kwekers van planten. De beurs wordt traditioneel door de sector benut ter oriëntatie op het voorjaarsseizoen. De kwekers presenteren hier hun assortiment aan kamer-, tuin- en terrasplanten.

Royal FloraHolland biedt graag een passend alternatief voor kweker én koper. De behoefte aan netwerken, inspiratie opdoen en trends en noviteiten ontdekken blijft. We werken aan een programma om dat op een andere, veilige manier te faciliteren.

Binnenkort volgt hier meer informatie over.